LLG
Sitemap

Kyung

Jeg blev indlagt den 7. maj 2007. Jeg skulle opereres den 8. maj.
Den 7. maj gik jeg rundt i Århus med min mor, hvor hun forkælede mig rigtig meget. Jeg var selvfølgelig meget nervøs for operationen næste dag den 8. maj. Men jeg prøvede at glemme det, mens min mor og jeg gik rundt i hele Århus og købte tøj, parfume og ny mobil, rigtig forkælelse!! fem stjernet ! Vi endte dagen med at spise på Jensen's Bøfhus, hvor både min mor og jeg spiste rigtig godt til. Jeg vidste godt at jeg snart skulle under kniven, og gud hvor jeg hadede at tænke på det. Natten frem til operationen tilbragte jeg ovre på patienthotellet med min mor. Næste morgen halv 7 stod jeg op og var mere nervøs end nogensinde før.
Jeg var enormt nervøs for hvordan jeg ville komme til at se ud. Ville det se grimmere ud? Ville det se pænere ud? 
 
Jeg gik over på hospitalet lidt i 7. Ovre på hospitalet fik jeg noget beroligende. Beklageligvis virkede det modsat på mig, så da portøren kom og hentede mig gik det galt, jeg ville ikke se nogen og var virkelig bange, jeg gemte mig under dynen og nægtede bogstavelig talt at trække den af, også selvom vi var nået derned. Jeg hilste ikke engang på lægen som skulle operere mig, men jeg så ham, og det er nok et af de øjeblikke hvor mit liv virkelig har passeret revy.
Men operationen gik godt, jeg tog hjem allerede hjem efter to dage. Min mor opdagede dog hurtigt at der var noget galt. Fra min gane kom der nemlig hele tiden frisk blod løbende, hvilket vi ikke kunne forstå, det viste sig nemlig hurtigt at min gane var sprunget og syningen ikke holdt. Det stoppede dog med tiden. Men efter dette lille optrin kom der infektion i nogle små dele af de skruer de havde puttet i min overkæbe. I begge sider begyndte de nemlig at gro nedad, hvilket vil sige at jeg kunne se dem og mærke dem INDE i min mund. Jeg blev derfor opereret hvor de blev fjernet. Reselsutatet af de to operationer har været den jeg er  allermest glad for. Det var rigtig hårdt, men det blev SÅ fedt bagefter!
 
Du kan se billeder fra før og efter operationen her.

spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 20.04.2018
Invitation til Familiedag med LLG - nu både i Øst og Vest Danmark
Her kommer tilmelding til årets Familiedag sammen med LLG medlemmerne, i år arrangerer vi både en tur i Øst og Vest Danmark
separator
Nyhed 03.04.2018
LLG - nu med Mobile Pay
Bestyrelsen har på opfordring fra flere af medlemmerne i LLG fået oprettet MobilePay i foreningsregi. Derfor får I nu mulighed for at betale med MobilePay fremover, når i skal betale til foreningen.
separator
Nyhed 27.03.2018
Talepædagog studerende søger hjælp
Camilla Olesen, der er audiologopædistuderende (også kaldet talepædagog) er i fuld gang med sit afsluttende bachelorprojekt. Hun har valgt at skrive omkring læbe-ganespalte børn, og det er her, hvor i medlemmer med børn i alderen 3 - 5 år kan hjælpe hende.
separator
Nyhed 21.03.2018
Journalist søger hjælp
Katja Mejborn har brug for hjælp til artikler omkring omkring - har dit udseende medvirket til, at du har oplevet udfordringer i dit liv?

separator
Nyhed 27.02.2018
Sidste udkald! Husk tilmelding til LLG-ungdomsweekend inden den 11. marts
Der er 15 tilmeldte indtil videre.
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk