LLG
Sitemap

Alt om Landsmøde 2018

Kære medlemmer,

Herunder finder du alt den information, som du har brug for i forbindelse med det kommende Landsmøde i LLG regi på Konferencecenter Kobæk Strand. Landsmødet bliver afholdt den sidste weekend i september 2018.

 

Landsmødeprogram og tilmelding

Hvis du klikker på det her link, så henter du programmet og tilmelding for Landsmødet 2018.

 

Filen er en word fil, så hent den, udfyld den og send den til foreningens kasserer på kasserer@llg.dk, så er du og din familie tilmeldt til landsmødet i september 2018.

 

Praktisk information vedrørende Landsmødet

Via dette her link, der kan du downloade praktisk information omkring Landsmødet. 

 

 

Dagsorden til generalforsamling på landsmødet

Hvis du klikker på det her link, så kan du downloade indkaldelse og dagsorden til generalforsamlingen, der bliver afholdt søndag den 30. september 2018 klokken 9:30 på Konferencecenter Kobæk Strand. 

 

Børneklubbens program til Landsmødet

Børnene skal ikke snydes for underholdning til landsmødet, mens de voksne bliver orienteret omkring, hvad der sker i foreningen, så hvis du klikker på det her link, så kan du downloade børneklubbens program til Landsmødet. 

 

 

spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 20.08.2018
Landsmøde 2018 - reminder omkring tilmelding
Har I mon husket at melde jer til dette års landsmøde d. 29 - 30. september på Kobæk Strand Konferencecenter?
separator
Nyhed 09.07.2018
Nyt fra Ganespalteafdelingen i Aarhus
Hvis du ikke fik læst talepædagog Joan Bogh Nielsens indlæg i det juli nummeret af LLG bladet, så klik ind på den her nyhed og læs den her.
separator
Nyhed 02.07.2018
Juli nummer af LLG bladet
Så er juli måneds LLG blad ved at være på trapperne. Vores kasserer har lige afleveret det på posthuset i dag, så det kan ikke vare mange dage inden det lander i din postkasse. Hvis du nu ikke kan vente, så kan du allerede nu læse bladet på hjemmesiden. Det kræver dog lige, at du logger ind, men så kan du også hente bladet som en pdf fil.
separator
Nyhed 29.05.2018
Aflysning af Familiedag den 10. juni 2018
Vi er desværre nødt til at aflyse familiedagen den 10. juni grundet for få tilmeldinger. Dette gælder både i i Labyrinthia (vest for Storebælt) og i Birkegårdens haver (øst for Storebælt).
separator
Nyhed 06.05.2018
Fik du læst interviewet med Lisa Smedegaard?
Fik du læst artiklen med specialsundhedsplejerske Lisa Smedegaard i april nummeret af LLG-bladet?
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk