LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

Sidste udkald! Husk tilmelding til LLG-ungdomsweekend inden den 11. marts

27.02.2018

Billede 

 

 

 

Kom med til ungdomsweekend i Lalandia i 2018 fra fredag den 20. april til søndag den 22. april.


LLG inviterer igen i år vore unge medlemmer mellem 12 og 18 år til ungdomsweekend i Lalandia. I 2017 var vi 25 unge mennesker og tre ledere afsted til nogle fornøjelige dage i april, og derfor har vi valgt at gentage succesen igen i år. 

Prisen er stadig den samme, det koster 400 kroner og for det får du mad, drikkevarer og adgang til fornøjelserne i Aquadome, samt sjov, hygge og overnatning i hytterne omkring Lalandia. Transporten står du selv for, men vi er behjælpelige med afhentning på nærmeste togstation fredag eftermiddag og vi kører retur igen til stationen søndag.

John og Benedicte fra bestyrelsen og redaktør af LLG bladet, Anders, er med på weekenden.

Tilmelding skal være sendt til kasserer@llg.dk inden den 11. marts, og husk at skriv navn og alder på deltagerne.

Husk at weekenden er for alle LLG´s unge medlemmer mellem 12 og ca. 18, du må gerne deltage om du har læbe-ganespalte eller ej, det kræver kun medlemskab af foreningen.

Vi glæder os til at se jer, der er allerede 15 tilmeldte, men der er plads til flere.spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 01.07.2019
Juli udgaven af LLG bladet er på vej
Mens disse linjer skriver, så er juli udgaven af LLG-bladet på vej ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 27.05.2019
Maj udgaven af LLG bladet er nu klar
Så er maj nummeret af LLG-bladet endelig klar til at blive sendt ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 04.05.2019
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer – i år er det søndag den 16. juni fra 11 – 15:30

Til alle jer, der bor Vest for Storebælt, der inviterer vi i år til Familiesdag i…
separator
Nyhed 20.03.2019
Indstilling til LLG-Prisen - Hvem skal have prisen i 2019?
Kære Medlemmer,
Vi har en lang tradition for uddeling af LLG-prisen i Landsforeningen læbe og ganespalte. Siden 1990 har den været uddelt, og derfor opfordrer bestyrelsen til, at I også i år indstiller værdige kandidater til LLG Prisen. I 2018 var det Neuropsykolog Betty Boisen, der modtog prisen, men hvem skal det være i 2019. Herunder kan I læse bestyrelsens indstilling, og modtagerne af prisen siden 1990.
separator
Nyhed 16.03.2019
Ledige pladser til ungdomsweekend 2019
Kære Medlemmer,
Ungdomsweekenden står snart for døren, men vi har stadig et par ledige pladser, hvis nu du ikke har fået dig selv meldt til eller dit barn. Et af vores medlemmer lavede et opslag på vores Facebook gruppe for nylig, hvor hun skriver, hvilken betydning det har haft for hendes barn, at være med til ungdomsweekenden. Det skriv skal de af jer, der ikke er på Facebook (eller medlem af gruppen) ikke snydes for, så det kommer her…
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk