LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

Så er ungdomsweekenden overstået for denne gang.

25.04.2018

I weekenden 20 - 22. april var 20 glade unge mennesker fra LLG til Ungdomsweekend i Lalandia. Det var igen i år en stor succes, og det var en flok mætte og trætte drenge og piger som blev sendt hjem igen søndag eftermiddag.

Siden ankomsten fredag, havde de været igennem ret omfattende program, der dog stadig gav tid til indbyrdes hygge, snakke, fodbold og dåseskjul. Indholdet af weekenden, som alle var med til, var bl.a. Et par ture i vandland, minigolf og bowling, samt en stor buffet som blev indtaget lørdag aften.

Det var dejligt at se gamle og nye ansigter, og flere nævnte at de helt sikkert kommer igen en anden gang.

Hvis du klikker på billedet, så kommer der et billede galleri fra weekenden, der viser noget af det, som de unge mennesker (og de voksne) foretog sig i weekenden.
 
Billede 
 spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 16.08.2019
Landsmøde 2019 - kom så de sidste
Vi vil så gerne have, at vi bliver så mange som overhovedet muligt til Landsmødet i Vejle i år. Så hvis du stadig går og overvejer, om I skal med eller ej, så meld jer til.
separator
Nyhed 01.08.2019
Tilmelding til LLG Landsmøde 2019
separator
Nyhed 27.07.2019
Familidag i Øst - tilmeldingsfrist den 1. august
separator
Nyhed 01.07.2019
Juli udgaven af LLG bladet er på vej
Mens disse linjer skriver, så er juli udgaven af LLG-bladet på vej ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 27.05.2019
Maj udgaven af LLG bladet er nu klar
Så er maj nummeret af LLG-bladet endelig klar til at blive sendt ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk