LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

LLG - Nu med Facebook

27.04.2018

Kære medlemmer,
De af jer som allerede har modtaget det seneste nummer af LLG bladet, har måske allerede læst, at vi har fået oprettet vores egen Facebook gruppe. I artiklen i bladet står der, at gruppen er hemmelig, det er ikke rigtigt. Det er en lukket gruppe, som kun er for medlemmer af foreningen. 

Vi er ikke så mange endnu, så hvis du har lyst, og du allerede er på Facebook, så søg på - LLG - Landsforeningen Læbe-Ganespalte på Facebook. Så finder du ret hurtigt gruppen.

Du skal svare på tre spørgsmål inden du bliver lukket ind, så vi kan sikre, at det kun er medlemmer af foreningen og deres nærmeste i husstanden, som bliver medlem.

Facebook gruppen skal bruges til nyheder, gode råd, nyt fra Riget og Læbe-ganespalte centrene og synliggørelse af bestyrelsens arbejde. Opslag fra ungdomsweekend (mens den står på), øjeblikke fra Familiedage og eventuelt livevideo fra Landsmødet og hvad vi og I ellers lige synes, der skal laves af opslag på siden. 

Altså kort nyt om alt, der har med læbe-ganespalte området at gøre i et format, som rigtigt mange danskere kender i forvejen. Så klik ind og vær med, vi er ikke så mange endnu, men der er plads til rigtigt mange flere.
 
Klik på billedet, så kommer du direkte ind på gruppen på Facebook.
 
Billede 
 
 
 spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 06.05.2018
Fik du læst interviewet med Lisa Smedegaard?
Fik du læst artiklen med specialsundhedsplejerske Lisa Smedegaard i april nummeret af LLG-bladet?
separator
Nyhed 04.05.2018
Nu mere end 100 medlemmer på LLG´s Facebook side
Vi har nu nået mere end 100 medlemmer på LLG´s Facebook gruppe, og vi er rigtigt glade for, at der er en stor interesse for at være medlem af gruppen. At vi nu har bevæget os ud på de sociale medier, skal ses som et supplement til de andre informationskanaler, som vi tilbyder jer som medlemmer.
separator
Nyhed 02.05.2018
Indstilling til LLG-Prisen - Hvem skal have prisen i 2018?
Vi har en lang tradition for uddeling af LLG-prisen i Landsforeningen læbe og ganespalte. Siden 1990 har den været uddelt, og derfor opfordrer bestyrelsen til, at I også i år indstiller værdige kandidater til LLG Prisen.
separator
Nyhed 27.04.2018
LLG - Nu med Facebook
separator
Nyhed 25.04.2018
Så er ungdomsweekenden overstået for denne gang.
I weekenden 20 - 22. april var 20 glade unge mennesker fra LLG til Ungdomsweekend i Lalandia. Det var igen i år en stor succes, og det var en flok mætte og trætte drenge og piger som blev sendt hjem igen søndag eftermiddag.
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk