LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

LLG - Nu med Facebook

27.04.2018

Kære medlemmer,
De af jer som allerede har modtaget det seneste nummer af LLG bladet, har måske allerede læst, at vi har fået oprettet vores egen Facebook gruppe. I artiklen i bladet står der, at gruppen er hemmelig, det er ikke rigtigt. Det er en lukket gruppe, som kun er for medlemmer af foreningen. 

Vi er ikke så mange endnu, så hvis du har lyst, og du allerede er på Facebook, så søg på - LLG - Landsforeningen Læbe-Ganespalte på Facebook. Så finder du ret hurtigt gruppen.

Du skal svare på tre spørgsmål inden du bliver lukket ind, så vi kan sikre, at det kun er medlemmer af foreningen og deres nærmeste i husstanden, som bliver medlem.

Facebook gruppen skal bruges til nyheder, gode råd, nyt fra Riget og Læbe-ganespalte centrene og synliggørelse af bestyrelsens arbejde. Opslag fra ungdomsweekend (mens den står på), øjeblikke fra Familiedage og eventuelt livevideo fra Landsmødet og hvad vi og I ellers lige synes, der skal laves af opslag på siden. 

Altså kort nyt om alt, der har med læbe-ganespalte området at gøre i et format, som rigtigt mange danskere kender i forvejen. Så klik ind og vær med, vi er ikke så mange endnu, men der er plads til rigtigt mange flere.
 
Klik på billedet, så kommer du direkte ind på gruppen på Facebook.
 
Billede 
 
 
 spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 22.11.2018
November nummeret af LLG Bladet 2018 er nu på gaden
Så er næste nummer af LLG bladet på vej ud med posten til jer alle, men I kan nu også downloade det fra vores hjemmeside.
separator
Nyhed 19.11.2018
Indlæg i Berlingske fra Sarah Iben Almbjerg
separator
Nyhed 02.10.2018
Ny bestyrelse for LLG
Læs her mere omkring den nye bestyrelse, der blev valgt på Landsmødet den 29 - 30. september 2018.
separator
Nyhed 20.08.2018
Landsmøde 2018 - reminder omkring tilmelding
Har I mon husket at melde jer til dette års landsmøde d. 29 - 30. september på Kobæk Strand Konferencecenter?
separator
Nyhed 09.07.2018
Nyt fra Ganespalteafdelingen i Aarhus
Hvis du ikke fik læst talepædagog Joan Bogh Nielsens indlæg i det juli nummeret af LLG bladet, så klik ind på den her nyhed og læs den her.
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk