LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

LLG - Nu med Facebook

27.04.2018

Kære medlemmer,
De af jer som allerede har modtaget det seneste nummer af LLG bladet, har måske allerede læst, at vi har fået oprettet vores egen Facebook gruppe. I artiklen i bladet står der, at gruppen er hemmelig, det er ikke rigtigt. Det er en lukket gruppe, som kun er for medlemmer af foreningen. 

Vi er ikke så mange endnu, så hvis du har lyst, og du allerede er på Facebook, så søg på - LLG - Landsforeningen Læbe-Ganespalte på Facebook. Så finder du ret hurtigt gruppen.

Du skal svare på tre spørgsmål inden du bliver lukket ind, så vi kan sikre, at det kun er medlemmer af foreningen og deres nærmeste i husstanden, som bliver medlem.

Facebook gruppen skal bruges til nyheder, gode råd, nyt fra Riget og Læbe-ganespalte centrene og synliggørelse af bestyrelsens arbejde. Opslag fra ungdomsweekend (mens den står på), øjeblikke fra Familiedage og eventuelt livevideo fra Landsmødet og hvad vi og I ellers lige synes, der skal laves af opslag på siden. 

Altså kort nyt om alt, der har med læbe-ganespalte området at gøre i et format, som rigtigt mange danskere kender i forvejen. Så klik ind og vær med, vi er ikke så mange endnu, men der er plads til rigtigt mange flere.
 
Klik på billedet, så kommer du direkte ind på gruppen på Facebook.
 
Billede 
 
 
 spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 01.07.2019
Juli udgaven af LLG bladet er på vej
Mens disse linjer skriver, så er juli udgaven af LLG-bladet på vej ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 27.05.2019
Maj udgaven af LLG bladet er nu klar
Så er maj nummeret af LLG-bladet endelig klar til at blive sendt ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 04.05.2019
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer – i år er det søndag den 16. juni fra 11 – 15:30

Til alle jer, der bor Vest for Storebælt, der inviterer vi i år til Familiesdag i…
separator
Nyhed 20.03.2019
Indstilling til LLG-Prisen - Hvem skal have prisen i 2019?
Kære Medlemmer,
Vi har en lang tradition for uddeling af LLG-prisen i Landsforeningen læbe og ganespalte. Siden 1990 har den været uddelt, og derfor opfordrer bestyrelsen til, at I også i år indstiller værdige kandidater til LLG Prisen. I 2018 var det Neuropsykolog Betty Boisen, der modtog prisen, men hvem skal det være i 2019. Herunder kan I læse bestyrelsens indstilling, og modtagerne af prisen siden 1990.
separator
Nyhed 16.03.2019
Ledige pladser til ungdomsweekend 2019
Kære Medlemmer,
Ungdomsweekenden står snart for døren, men vi har stadig et par ledige pladser, hvis nu du ikke har fået dig selv meldt til eller dit barn. Et af vores medlemmer lavede et opslag på vores Facebook gruppe for nylig, hvor hun skriver, hvilken betydning det har haft for hendes barn, at være med til ungdomsweekenden. Det skriv skal de af jer, der ikke er på Facebook (eller medlem af gruppen) ikke snydes for, så det kommer her…
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk