LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

LLG - Nu med Facebook

27.04.2018

Kære medlemmer,
De af jer som allerede har modtaget det seneste nummer af LLG bladet, har måske allerede læst, at vi har fået oprettet vores egen Facebook gruppe. I artiklen i bladet står der, at gruppen er hemmelig, det er ikke rigtigt. Det er en lukket gruppe, som kun er for medlemmer af foreningen. 

Vi er ikke så mange endnu, så hvis du har lyst, og du allerede er på Facebook, så søg på - LLG - Landsforeningen Læbe-Ganespalte på Facebook. Så finder du ret hurtigt gruppen.

Du skal svare på tre spørgsmål inden du bliver lukket ind, så vi kan sikre, at det kun er medlemmer af foreningen og deres nærmeste i husstanden, som bliver medlem.

Facebook gruppen skal bruges til nyheder, gode råd, nyt fra Riget og Læbe-ganespalte centrene og synliggørelse af bestyrelsens arbejde. Opslag fra ungdomsweekend (mens den står på), øjeblikke fra Familiedage og eventuelt livevideo fra Landsmødet og hvad vi og I ellers lige synes, der skal laves af opslag på siden. 

Altså kort nyt om alt, der har med læbe-ganespalte området at gøre i et format, som rigtigt mange danskere kender i forvejen. Så klik ind og vær med, vi er ikke så mange endnu, men der er plads til rigtigt mange flere.
 
Klik på billedet, så kommer du direkte ind på gruppen på Facebook.
 
Billede 
 
 
 spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 18.07.2020
LLG-bladet
Juli bladet, på vej til din postkasse
separator
Nyhed 27.05.2020
LLG-Blad nr. 2 2020 kan nu læses på hjemmesiden
Læs om børnepasning på landsmøderne og bliv klogere på bestyrelsens arbejde - God læselyst!
separator
Nyhed 12.03.2020
Sidste nyt fra Rigshospitalet!
Vigtig Information fra centerledelsen på Rigshospitalet
separator
Nyhed 16.08.2019
Landsmøde 2019 - kom så de sidste
Vi vil så gerne have, at vi bliver så mange som overhovedet muligt til Landsmødet i Vejle i år. Så hvis du stadig går og overvejer, om I skal med eller ej, så meld jer til.
separator
Nyhed 01.08.2019
Tilmelding til LLG Landsmøde 2019
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk