LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

LLG bladet på vej til dig...

04.02.2019

Kære medlemmer, 
Så er det næste LLG bladet blevet afleveret til postvæsenet, og så skulle det være på vej ud til jer. Det er blevet lidt forsinket denne gang, og det er udelukkende redaktørens skyld. Så undskyld...

Så hvis du ikke kan vente med at sidde med bladet i hånden og læse det, så kan du allerede nu på den lukkede del af hjemmesiden hente bladet i en PDF fil.

Denne gang er der en artikel med Lizette Pedersen fra bestyrelsen, om deres oplevelser fra afdeling 3082 førhen og nu hvor indlæggelsen er forkortet.

Der er også to artikler fra landsmødet, som omhandler de to oplægsholdere vi havde, Peter Mygind og Pernille Slot.

Hvis I nu skulle have spørgsmål til indholdet, eller I har andre ideer til, hvad vi skal bringe i bladet, så skriv eller ring til redaktøren.

mvh

Anders Godtfred-Rasmussen 
Redaktør af LLG-bladet
 
Billede spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 27.05.2019
Maj udgaven af LLG bladet er nu klar
Så er maj nummeret af LLG-bladet endelig klar til at blive sendt ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 04.05.2019
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer – i år er det søndag den 16. juni fra 11 – 15:30

Til alle jer, der bor Vest for Storebælt, der inviterer vi i år til Familiesdag i…
separator
Nyhed 20.03.2019
Indstilling til LLG-Prisen - Hvem skal have prisen i 2019?
Kære Medlemmer,
Vi har en lang tradition for uddeling af LLG-prisen i Landsforeningen læbe og ganespalte. Siden 1990 har den været uddelt, og derfor opfordrer bestyrelsen til, at I også i år indstiller værdige kandidater til LLG Prisen. I 2018 var det Neuropsykolog Betty Boisen, der modtog prisen, men hvem skal det være i 2019. Herunder kan I læse bestyrelsens indstilling, og modtagerne af prisen siden 1990.
separator
Nyhed 16.03.2019
Ledige pladser til ungdomsweekend 2019
Kære Medlemmer,
Ungdomsweekenden står snart for døren, men vi har stadig et par ledige pladser, hvis nu du ikke har fået dig selv meldt til eller dit barn. Et af vores medlemmer lavede et opslag på vores Facebook gruppe for nylig, hvor hun skriver, hvilken betydning det har haft for hendes barn, at være med til ungdomsweekenden. Det skriv skal de af jer, der ikke er på Facebook (eller medlem af gruppen) ikke snydes for, så det kommer her…
separator
Nyhed 25.02.2019
Tilmelding til Ungdomsweekend 2019
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk