LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

LLG bladet på vej til dig...

04.02.2019

Kære medlemmer, 
Så er det næste LLG bladet blevet afleveret til postvæsenet, og så skulle det være på vej ud til jer. Det er blevet lidt forsinket denne gang, og det er udelukkende redaktørens skyld. Så undskyld...

Så hvis du ikke kan vente med at sidde med bladet i hånden og læse det, så kan du allerede nu på den lukkede del af hjemmesiden hente bladet i en PDF fil.

Denne gang er der en artikel med Lizette Pedersen fra bestyrelsen, om deres oplevelser fra afdeling 3082 førhen og nu hvor indlæggelsen er forkortet.

Der er også to artikler fra landsmødet, som omhandler de to oplægsholdere vi havde, Peter Mygind og Pernille Slot.

Hvis I nu skulle have spørgsmål til indholdet, eller I har andre ideer til, hvad vi skal bringe i bladet, så skriv eller ring til redaktøren.

mvh

Anders Godtfred-Rasmussen 
Redaktør af LLG-bladet
 
Billede spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 16.08.2019
Landsmøde 2019 - kom så de sidste
Vi vil så gerne have, at vi bliver så mange som overhovedet muligt til Landsmødet i Vejle i år. Så hvis du stadig går og overvejer, om I skal med eller ej, så meld jer til.
separator
Nyhed 01.08.2019
Tilmelding til LLG Landsmøde 2019
separator
Nyhed 27.07.2019
Familidag i Øst - tilmeldingsfrist den 1. august
separator
Nyhed 01.07.2019
Juli udgaven af LLG bladet er på vej
Mens disse linjer skriver, så er juli udgaven af LLG-bladet på vej ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 27.05.2019
Maj udgaven af LLG bladet er nu klar
Så er maj nummeret af LLG-bladet endelig klar til at blive sendt ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk