LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer

04.05.2019

I år er det søndag den 16. juni fra 11 – 15:30

 

Til alle jer, der bor Vest for Storebælt, der inviterer vi i år til Familiesdag i… 

 

Billede 

 

Aqua ligger i Silkeborg på adressen Vejlsøvej 55, 5500 Silkeborg, og du kan læse mere om Aqua på www.visitaqua.dk.

 

Programmet er som følger:

Vi mødes foran Aqua klokken 11 og går i samlet flok indenfor, hvorefter børn og voksne bliver sluppet fri indtil klokken 12:30. Her mødes vi mødes til frokost, hvor foreningen er vært ved en sandwich og sodavand. 

 

Efter frokost er der igen mulighed for at udforske Aqua både indendørs og udendørs, hvorefter vi igen mødes til kaffe og kage klokken 14:30.

 

Klokken 15:30 siger vi tak for i dag og på gensyn.

 

Prisen for at deltage er følgende:

 

90,- kroner for familier på 3 eller derunder (90,- kroner samlet, ikke per person)

150,- kroner for familier på 4 eller derover (150,- kroner samlet, ikke per person).

 

Vi håber på, at så mange som muligt har lyst til at deltage. Vi sætter ikke en maksimumbegrænsning i år, men en minimumsbegrænsning. Så for at arrangementet skal blive til noget, så skal der minimum være 20 deltagere eller 5 familier, der ønsker at komme.

 

Tilmelding sker til foreningens kasserer – John Kristensen – på kasserer@llg.dk, hvor I sender en e-mail der indeholder, navn og adresse på deltagerne og hvor mange i kommer. John skal have tilmeldingen senest den 4. juni.

 

Vel mødt den 16. juni, vi glæder os rigtigt meget til at se jer og have en fornøjelig dag.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen for Landsforeningen Læbe-Ganespalte

 spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 01.07.2019
Juli udgaven af LLG bladet er på vej
Mens disse linjer skriver, så er juli udgaven af LLG-bladet på vej ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 27.05.2019
Maj udgaven af LLG bladet er nu klar
Så er maj nummeret af LLG-bladet endelig klar til at blive sendt ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 04.05.2019
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer – i år er det søndag den 16. juni fra 11 – 15:30

Til alle jer, der bor Vest for Storebælt, der inviterer vi i år til Familiesdag i…
separator
Nyhed 20.03.2019
Indstilling til LLG-Prisen - Hvem skal have prisen i 2019?
Kære Medlemmer,
Vi har en lang tradition for uddeling af LLG-prisen i Landsforeningen læbe og ganespalte. Siden 1990 har den været uddelt, og derfor opfordrer bestyrelsen til, at I også i år indstiller værdige kandidater til LLG Prisen. I 2018 var det Neuropsykolog Betty Boisen, der modtog prisen, men hvem skal det være i 2019. Herunder kan I læse bestyrelsens indstilling, og modtagerne af prisen siden 1990.
separator
Nyhed 16.03.2019
Ledige pladser til ungdomsweekend 2019
Kære Medlemmer,
Ungdomsweekenden står snart for døren, men vi har stadig et par ledige pladser, hvis nu du ikke har fået dig selv meldt til eller dit barn. Et af vores medlemmer lavede et opslag på vores Facebook gruppe for nylig, hvor hun skriver, hvilken betydning det har haft for hendes barn, at være med til ungdomsweekenden. Det skriv skal de af jer, der ikke er på Facebook (eller medlem af gruppen) ikke snydes for, så det kommer her…
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk