LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

Juli udgaven af LLG bladet er på vej

01.07.2019

Mens disse linjer skriver, så er juli udgaven af LLG-bladet på vej ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.

Der er to artikler i denne udgave af bladet, den første er et interview med Kirsten Mølsted, der efter mange år i spidsen for Læbe-ganespalte Centret i Hellerup nu er gået på pension. Den anden artikel er fra vores Familiedag i Silkeborg den 16. juni, hvor 55 medlemmer deltog i en fornøjelig dag hos Aqua.
 
Billede 
 
I vil også finde tilmeldingsblanket til Landsmødet i Vejle i september, og al den information, som I har brug for derfra. På den lukkede del af hjemmesiden, der vil I også kunne downloade tilmeldingsblanket, program og info om generalforsamlingen.
 
Der er også en reklame og tilmelding til vores næste Familiedag i København den 8. september, hvor vi skal besøge zoologisk have om aftenen. 

Vi håber at se rigtigt mange af jer, både til Familidag og til Landsmødet i september.
 
På vegne af bestyrelsen 
 
Anders Godtfred-Rasmussenspacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 02.02.2020
Ungdomsweekend i Lalandia 2020
Så er det endnu en gang blevet tid til at invitere til den årlige ungdomsweekend. Er du mellem 12 og 18 år og har du lyst til at møde andre unge mennesker som kender til at det at være født med en eller anden form for spalte, så er det nu du skal melde dig til årets ungdomsweekend.
separator
Nyhed 22.01.2020
Kadidatstuderende søger hjælp!
Kandidat studerende søgerhjælp til sin opgave.
separator
Nyhed 16.08.2019
Landsmøde 2019 - kom så de sidste
Vi vil så gerne have, at vi bliver så mange som overhovedet muligt til Landsmødet i Vejle i år. Så hvis du stadig går og overvejer, om I skal med eller ej, så meld jer til.
separator
Nyhed 01.08.2019
Tilmelding til LLG Landsmøde 2019
separator
Nyhed 27.07.2019
Familidag i Øst - tilmeldingsfrist den 1. august
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk