LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

Tilmelding til LLG Landsmøde 2019

01.08.2019

Mens du nu stadig overvejer om du og familien skal med til landsmøde i Vejle i 2019, så husk at der snart er tilmeldingsfrist, det er den 11. august. Bestyrelsen er i fuld gang med at planlægge Landsmødet, og det meste er allerede nu på plads (som du også kan læse på hjemmesiden).

Flere har skrevet til os omkring, at de har haft svært ved at finde tilmeldingsblanketten på hjemmesiden, og det kan også være, at redaktøren ikke har været helt skarp til at forklare det.

Det du skal gøre er, at gå ind på www.llg.dk, og derinde skal du logge ind, så du kommer ind på den lukkede del af hjemmesiden. 

Når du er logget ind, så er der i den øverste menu linje, fem punkter. I punktet yderst til højre står der “Landsmøde 2019”.

Herunder finder du al den information, der er nødvendig for at kunne læse om programmet på Landsmødet og hvordan du tilmelder dig (og resten af din familie, hvis de skal med).

Vi håber på et stort fremmøde, og vi glæder os til at se dig på Vejle Center Hotel i den sidste weekend af september 2019.

På vegne af bestyrelsen.

Anders Godtfred-Rasmussen
Billedespacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 16.08.2019
Landsmøde 2019 - kom så de sidste
Vi vil så gerne have, at vi bliver så mange som overhovedet muligt til Landsmødet i Vejle i år. Så hvis du stadig går og overvejer, om I skal med eller ej, så meld jer til.
separator
Nyhed 01.08.2019
Tilmelding til LLG Landsmøde 2019
separator
Nyhed 27.07.2019
Familidag i Øst - tilmeldingsfrist den 1. august
separator
Nyhed 01.07.2019
Juli udgaven af LLG bladet er på vej
Mens disse linjer skriver, så er juli udgaven af LLG-bladet på vej ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 27.05.2019
Maj udgaven af LLG bladet er nu klar
Så er maj nummeret af LLG-bladet endelig klar til at blive sendt ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk