LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

Kadidatstuderende søger hjælp!

22.01.2020

Vi er blevet kontaktet af Anne Madsen, som skal skrive opgave til sin kandidat og derfor søger forældre til børn født med spalte. Jeg håber at I vil læse oplægget fra Anne herunder og at nogen har lyst til at bidrage.

Kære forældre
til børn med læbe- og/eller ganespalte.
I forbindelse med mit speciale, søger jeg forældre der har lyst til at dele oplevelser og tanker om indlæggelsesforløb, som I har haft i forbindelse med operation af jeres barn med læbe- og/eller ganespalte.
Mit navn er Anne Maigård Madsen. Jeg er uddannet sygeplejerske og læser nu en kandidat i Pædagogisk psykologi på AU, hvor jeg skal til at skrive mit speciale.
Specialet har fokus på samarbejdet mellem sygeplejersker og forældre til børn med læbe- og/eller ganespalte, under indlæggelsesforløb.
Formålet med specialet er at skabe viden om de udfordringer, man møder som forældre til et barn med læbe- og/eller ganespalte, og de behov, der er for yderligere støtte fra sundhedspersonalet.
Derfor søger jeg forældre, der har lyst til at deltage i et fokusgruppeinterview med andre forældre. Jeg ønsker jeres perspektiv til at undersøge om, og hvor forløbet og samarbejdet kan forbedres til hjælp for fremtidige børn og forældre, der skal igennem samme forløb.
Fokusgruppeinterviewet kommer til at forgå i København og vil tage 1,5-2 timer. Alt information vil være anonymt og fortroligt.
Er du interesseret i at deltage eller ønsker mere information, kontakt: 201802046@post.au.dk
Med venlig hilsen
Anne Maigård Madsen.spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 02.02.2020
Ungdomsweekend i Lalandia 2020
Så er det endnu en gang blevet tid til at invitere til den årlige ungdomsweekend. Er du mellem 12 og 18 år og har du lyst til at møde andre unge mennesker som kender til at det at være født med en eller anden form for spalte, så er det nu du skal melde dig til årets ungdomsweekend.
separator
Nyhed 22.01.2020
Kadidatstuderende søger hjælp!
Kandidat studerende søgerhjælp til sin opgave.
separator
Nyhed 16.08.2019
Landsmøde 2019 - kom så de sidste
Vi vil så gerne have, at vi bliver så mange som overhovedet muligt til Landsmødet i Vejle i år. Så hvis du stadig går og overvejer, om I skal med eller ej, så meld jer til.
separator
Nyhed 01.08.2019
Tilmelding til LLG Landsmøde 2019
separator
Nyhed 27.07.2019
Familidag i Øst - tilmeldingsfrist den 1. august
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk