LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

Opdatering vedr. operationer og behandling

17.12.2020

ORIENTERING: vedr. corona situationen.

Aarhus
Louise Leturgie, Afdelingsleder, meddeler at der på nuværende tidspunkt ikke er noget udmeldingerne fra myndighederne, som betyder noget for aktiviteten i Ganespalteafdelingen i Århus. Det vil sige at alle aftaler bliver afviklet planmæssigt.
Louise holder os opdateret i bestyrelsen, og vi vil melde det ud på hjemmesiden og facebookgrupperne, såfremt ændringer forekommer.
Kæbekirurgisk Aarhus
Vi har fået en henvendelse vedr. kæbekirurgisk afdeling i Aarhus. Vi er gået i gang med at undersøge, hvordan deres situationen ser ud i forhold til knogle transplantationer. Der kommer en udmelding herpå når vi ved mere.
Rigshospitalet og Hellerup
Som det ser ud lige nu, så er landets hospitaler generelt presset af Covid-19 epidemien og det stigende smittetal. Der planlægges ændringer på mange hospitaler for at imødegå den forventede stigning i antal indlæggelseskrævende Covid-19 syge. Dette er også tilfældet på Rigshospitalet.
Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling går heller ikke ramt forbi, men for nuværende friholdes den operative kapacitet hvad angår børn, så vi forventer fortsat at kunne kalde læbe-gane patienter ind i forhold til den lagte plan. Det samme gør sig gældende for Læbe-Ganespaltecentret i Hellerup, der også fortsætter med vanlig (Covid betinget) aktivitet.
Formand Landsforeningen Læbe-ganespaltespacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 25.01.2021
Endnu et corona-venligt bestyrelsesmøde er gennemført og et nyt blad på vej til postkasserne
separator
Nyhed 17.12.2020
Opdatering vedr. operationer og behandling
Orientering om nuværende status på behandling på Rigshospitalet, og Læbe-ganespalte centrene i Aarhus og Hellerup som følge af de seneste udmeldinger fra myndighederne
separator
Nyhed 04.11.2020
LLG-bladet
Så er det nye LLG-blad på vej til at lande i jeres postkasser rundt omkring i landet og vi har glædet os!
separator
Nyhed 18.07.2020
LLG-bladet
Juli bladet, på vej til din postkasse
separator
Nyhed 27.05.2020
LLG-Blad nr. 2 2020 kan nu læses på hjemmesiden
Læs om børnepasning på landsmøderne og bliv klogere på bestyrelsens arbejde - God læselyst!
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk