Glemt adgangskode?
menu

Børneklubbens program 2021

Børneklubbens program ved landsmødet

rdag d. 18/9

Kl. 13.00Børneklubben åbner! Vi er igen i Vejle og her er masser af muligheder. Svømmehallen i DGI-centret er nyrenoveret med rutsjebane, trampolin og klatrevæg, så den skal vi bruge fra kl. 13.30, så husk badetøj og håndklæde. Du kan også prøve billard, bordtennis, se film, spille spil, og selvfølgelig har vi også alle de kendte ting med i år. Vi skal da også en tur ud. Vi ser, hvordan vejret bliver og så beslutter vi, hvad vi skal lave derude. Husk udendørs tøj og fodtøj.
Kl. 18.00Børneklubben lukker kl. 18.00 i dag.
Kl. 18.30Aftensmad for alle

ndag d. 19/9

Kl. 08.00Morgenmad
Kl. 09.00Vi leger videre fra i går. Der er gode film og hyggelige spil. Svømmehallen er også åben i dag, så måske skulle vi en tur derover igen? Vi kårer LLG-mesteren i et endnu ukendt spil. STORE PRÆMIER! Hvis nogen har lyst til andre konkurrencer, så laver vi også det.
Kl. 12.00Slut fra børneklubben for i år. Frokost og på gensyn næste år!

Småbørnsgruppen

De ”små pus” skal passes hos Gunvor og hendes venner. Vi indretter en fin lille vuggestue, hvor børn indtil 4 år kan lege, sove til middag og få sjove oplevelser. Husk selv at medbringe sutter, bleer, sutteflasker, mad, barnevogn/seng, udetøj og fodtøj mm.

Ungdomsklubben

Hej Rødder.

John kommer igen i år for at være hos jer, der er 10 år eller derover. Han har nogle mærkelige idéer med. Både lørdag og søndag er der mulighed for at komme i svømmehallen ved DGI-centret. Der er klatrevæg og trampolin! Husk badetøj og håndklæde.

Aldersfordeling

Småbørnsgruppen 0-4 år, Børneklubben 4-10 år, Ungdomsklubben 10-?? år. Vi er rimeligt fleksible mht. alder og tager naturligvis hensyn til eksempelvis ønsker om, at søskende skal være sammen.

Vi glæder os til at se alle igen!

Gunvor og Troels