Glemt adgangskode?
menu

Børneklubbens program 2022

Børneklubbens program ved landsmødet

Lørdag d. 17/9

Kl. 13.00Børneklubben åbner! Husk dit badetøj, der bliver en tur i svømmehal til dem der vil og det plejer at være rigtig sjovt. Hvis du hellere vil blive hjemme, er det helt i orden. Vi aftaler med hinanden, hvad vi skal lave, det kan foreksempel være billard, bordtennis, se film, spille spil, og selvfølgelig har vi også alle de kendte ting med i år. Måske er der også lidt nye ting. Vi skal da også en tur ud. Vi ser, hvordan vejret bliver og så beslutter vi, hvad vi skal lave derude. Husk udendørs tøj og fodtøj.
Kl. 18.00Børneklubben lukker for i dag.

Søndag d. 18/9

Kl. 08.00Morgenmad
Kl. 09.00Vi leger videre fra i går. Der er gode film og hyggelige spil. Vi kårer LLG-mesteren i et endnu ukendt spil. STORE PRÆMIER! Hvis nogen har lyst til andre konkurrencer, så laver vi også det.
Kl. 12.00Slut fra børneklubben for i år. Frokost og på gensyn næste år!

Småbørnsgruppen

De ”små pus” skal passes hos Gunvor og hendes venner og veninder. Vi indretter en fin lille vuggestue, hvor børn indtil 4 år kan lege, sove til middag og få sjove oplevelser. Husk selv at medbringe sutter, bleer, sutteflasker, mad, barnevogn/seng, udetøj og fodtøj mm.

Ungdomsklubben

Hej Rødder.

For jer der er 10 år eller derover. Vi har spil osv. med, men skulle I selv have noget, der kunne være sjovt at lave, så siger I bare til. Vi tager i svømmehallen lørdag, så husk badetøj. Hvis I har gode ideer til, hvad vi ellers skal lave, kan I sende os en mail på ts@avido.dk så kigger vi på det.

Aldersfordeling

Småbørnsgruppen 0-4 år, Børneklubben 4-10 år, Ungdomsklubben 10-?? år. Vi er rimeligt fleksible mht. alder og tager naturligvis hensyn til eksempelvis ønsker om, at søskende skal være sammen.

Vi glæder os til at se alle igen!

Gunvor og Troels