Glemt adgangskode?
menu

Ungdomsweekend

En sjov og hyggelig weekend hvor du får mulighed for at møde andre der lige som dig, er født med spalte eller har en søskende som er født med spalte.

En sjov og uforglemmelig weekend

LLG afholder årligt en ungdomsweekend, hvor unge med læbe-ganespalte og deres søskende kan mødes med ligestillede. Man skal være mellem 12 og 18 år for at tage med på denne weekend.

På ungdomsweekenden er der ingen, der skiller sig ud, og man kan tale frit med hinanden om, hvordan det er at have læbe-ganespalte, og hvordan det påvirker ens liv. Og så har vi det ellers bare sjovt sammen.

De seneste år har vi været i Lalandia i Billund – her oplever vi, at der er aktiviteter til alle. Det at alt er samlet på et sted, giver de unge en frihed idet, de selv kan gå til og fra og ikke er afhængige af at vi skal transportere os i bil eller bus, for at komme rundt til de forskellige aktiviteter. Vi bor i huse i mindre grupper, hvor vi kan hygge før, mellem og efter aktiviteterne.

Ungdomsweekenden forløber fra fredag eftermiddag til søndag over middag. Fredag eftermiddag mødes vi ved hytterne, og finder os til rette. I hver hytte er der tilknyttet en voksen. Når vi er kommet på plads, spises der fælles aftensmad og efterfølgende er det tid til hyggeligt samvær.

Lørdag spises der morgenmad sammen i hver enkelt hytte og efterfølgende drager vi i samlet flok til vandlandet. Efter vandplaskeriet spises der frokost i hytterne.

Resten af lørdagen består af en blanding af fælles aktiviteter, som eksempelvis minigolf, spil, snak, gåture og hvad man ellers finder på. Vi spiser fælles aftensmad og slutter af med bowling.

Søndag hjælpes alle ad med at gøre hytterne rene og få pakket, inden vi igen drager til vandlandet. Vi slutter weekenden af med at spise frokost sammen, hvorefter vi igen drager hver til sit, godt fyldt op med gode oplevelser og nye venskaber.

Hvis du har lyst til at deltage i ungdomsweekenden så følg med her på hjemmesiden, i vores facebookgruppe eller i bladet for hvornår næste ungdomsweekend afholdes og hvordan du tilmelder dig.