Glemt adgangskode?
menu

Et veloverstået Landsmøde 2021

Årets landsmøde blev afholdt på Vejle Center Hotel og det var dejligt endeligt at kunne mødes og være sammen igen, efter vi måtte afvikle landsmødet via livestreaming sidste år.

I år havde vi fornøjelsen af at høre om Pernille Lindholms virke som spalte kirurg. Pernille arbejdet til daglig på Rikshospitalet i Oslo, Norge, men tager også ud og opererer børn i ulandene, på frivillig basis. En læge sagde på et tidspunkt til Pernille: “Bliv spaltekirurg og bliv lykkelig” og det fortæller Pernille at hun er.

Vi havde også besøg af Sofie Münster samt Signe og Frække Rikke, som lavede underholdning for børnene.

Uddeling af LLG-prisen 2021

Vi fik også uddelt årets LLG-Pris. Modtageren af denne er i år Maria Louise Willemoes (billedet). Maria er lægesekretær og operationskoordinator på afdeling 3084. Maria gør et stort stykke arbejde med at få lægernes arbejdsplaner til at gå op med operationstiderne. Hun har kontakt med sundhedsplejersker, tandlæger og talepædagogerne på centrene i Aarhus og Hellerup, som indstiller til operation. Maria forsøger at i sit arbejde at tilgodese alle og det ligger Maria meget på hjertet at både barn og forældre får det bedst mulige forløb i forbindelse med behandlingsforløbet og at de føler sig set og hørt. I de sidste 2 år under Corona har Maria i den grad gjort sit til at vores børn og forældre har fået de informationer og den hjælp der var behov for i forbindelse med podninger og andre Corona tiltag.

I kan læse mere om Landsmødet og årets LLG-pris set kommende LLG-blad