Glemt adgangskode?
menu

Landsforeningen fylder 50 år i dag

Tillykke til os alle, det er faktisk ret flot at en lille forening som vores, har bestået i 50 år.

Den 18. marts 1973, grundlagde Kirsten Haubroe Vilting Landsforeningen Læbe-Ganespalte. Den stiftende generalforsamling fandt sted på Hotel Nyborg Strand.

Vi har i bestyrelsen valgt at fejringen skal ske i forbindelse med landsmødet i Vejle den 17. og 18. september, hvor vi i år sætter lidt ekstra fokus på børnene. Programmet kommer senere og vi glæder os til at præsentere det for jer. I forbindelse med landsmødet, vil der bliver afholdt en lille bogreception, som led i udgivelsen af foreningens nye børnebog.
Ud over fejringen på landsmødet gør vi lidt ekstra ud af ungdomsweekenden som bliver afholdt i næste weekend d. 24.-26. marts. I juni afholder vi årets familiedag i de fanstastiske smukke rammer på Egeskov Slot, hvor der er oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Vi har valgt i år, at samle familiedagen midt i landet og håber at vi på den måde kan mødes lidt på tværs af landsdelene.

Senere på året udgiver vi et jubilæumsskrift, som led i fejringen af at foreningen nu er 50 år gammel. Her forsøger vi at fortælle lidt om historien bag LLG, samt beretninger fra tidligere formænd med mere.

Stort tillykke og tak til alle de frivillige, der igennem de sidste 50 år, har givet deres tid og engagement til foreningen og har bidraget til, at vi står der vi står i dag.

På bestyrelsen vegne
Lizette Petersen
Formand