Glemt adgangskode?
menu

Ungdomsweekend 2024

Har du lyst til en sjov og aktiv weekend i Lalandia, så er det nu, du skal læse videre. Vi inviterer til den årlige ungdomsweekenden for 2024, og som vanligt går turen til Lalandia i Billund, hvor husene allerede er booket. Ungdomsweekenden er for medlemmer af Landsforeningen Læbe-Ganespalte, som er mellem 12 og 18 år og enten selv er født med en læbe/ganespalte eller har en søskende med læbe/ganespalte.

Ungdomsweekenden er i år 5.-7. april 2024, det koster 400 kroner at deltage. I den pris er inkluderet indkvartering i hytter, mad og drikke, aktiviteter og adgang til Aquadome både lørdag og søndag. Ungdomsweekenden er alkoholfri og der vil bo en repræsentant fra bestyrelsen i hver hytte.

Tilmelding senest 15. marts på kasserer@llg.dk skriv navn og alder på alle deltagere fra din familie, samt telefonnummer på pårørende.

Hvis du kommer fra ØST Danmark og skal med tog mod Billund og er utryg ved at rejse alene, bedes du rette kontakt til John på kasserer@llg.dk, så ser vi hvad vi kan finde ud af.