Glemt adgangskode?
menu

Udlevering af smertestillende i forbindelse med operation

På vores møder med Rigshospitalet, har vi haft et punkt på i forhold til smertestillende medicin, som ikke længere blev udleveret på Rigshospitalet ved udskrivelsen, men skulle hentes på Nørrebro apotek.

Dette har været en udfordring for flere forældre, især hvis man kommer mere eller mindre langvejs fra og er alene afsted med barnet og eks. skal med toget hjem. Rigshospitalet har arbejdet med denne problemstilling og er nu kommet med en god nyhed.

Rigshospitalets afd. 3084 meddeler at de tilbyder en ny arbejdsgang til de familier, der ønsker at hente medicinen på det lokale apotek.

Der udleveres smertestillende til de første 2 døgn samt papirrecept og speciel udleveringstilladelse så man kan hente medicinen på sit lokale apotek. Hvis man udskrives om fredagen eller weekenden, udleveres der smertestillende til og med første hverdagsdøgn, så man om mandagen kan gå på apotektet. Apotektet har 24 timer til at få medicinen hjem.

Det er stadig muligt at hente det smertestillende medicin på Nørrebro apotek, til dem der ønsker dette.

Lyngby og Glostrup apotek, som har åbent 06.00-24.00 har generelt også Nurofen og Iburon (Glostrup har kun 75 g Iburon).